Trei persoane din judeţul Dâmboviţa sunt cercetate pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei trei ar fi bătut un bărbat într-un magazin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 18 octombrie a.c., în urma probatoriului administrat de Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, trei persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 43 de ani au fost prezentate Judecătoriei Găeşti”, a transmis, miercuri seară, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că pe numele bărbatului de 43 de ani a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de celelalte două persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Iniţial, cei trei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pe parcursul zilei de ieri, 17 octombrie.

”Din investigaţiile efectuate a reieşit că, la data de 14 octombrie a.c., bănuiţii, în timp ce s-ar fi aflat la un magazin din comuna Ulieşti, ar fi exercitat acte de violenţă fizică asupra unui bărbat de 33 de ani, pe care l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi lovit cu un obiect din lemn”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, prin faptele acestora, bărbaţii ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.