Trei persoane au fost rănite, marţi, după ce o maşină condusă de un tânăr de 18 ani a lovit o ambulanţă ce se deplasa la un caz, în judeţul Dâmbovişa. Traficul rutier pe DN 71, localitatea Ulmi, se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Ulmi. În urma deplasării la faţa locului şi din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că s-a produs o coliziune între o ambulanţă şi un autoturism condus de un tânăr de 18 ani”, a transmis, marţi, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că în ambulanţă se afla conducătorul auto, în vârstă de 59 de ani, şi o asistentă de 46 de ani.

”În urma impactului, cele trei persoane au fost rănite. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai transmis sursa citată.

Centrul Infotrafic a precizat că ambulanţa se deplasa către un caz.

”Pe DN 71, localitatea Ulmi, judeţul Dâmboviţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă care se deplasa la caz. În urma impactului au rezultat 3 victime, care vor fi transportate la spital, cu diferite leziuni. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor”, a transmis Centrul Infotrafic.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.