Şapte bărbaţi din judeţul Dâmboviţa, implicaţi într-un conflict stradal, au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni. În timpul scandalului au fost avariate două autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 6 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, au reţinut, pentru 24 de ore, şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, fapte prevăzute de Codul Penal”, a tansmis, luni, IPJ Dâmboviţa.  

Sursa citată a precizat că bărbaţii sunt bănuiţi că, la data de 31 mai, în jurul orei 20.10, în timp ce se aflau în localitatea Scheiu de Sus, în zona unui magazin, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. 

”Totodată, în timpul conflictului, ar fi fost provocate distrugeri unei autoutilitare şi unui autoturism.  Aceştia vor fi prezentaţi, pe parcursul zilei de mâine, 7 iunie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea unor măsuri preventive”, au mai precizat poliţiştii.  

Aceştia continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.