Poliţiştii din judeţul Dâmboviţa au emis, în perioada 9-12 ianuarie, trei ordine de protecţie provizorie, în tot atâtea cazuri de violenţă în familie. Într-unul dintre cazuri a fost implicat şi un minor de 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prima sesizare privind violenţa în familie a avut loc în data de 9 ianuarie, în localitatea Dragomireşti.
 
”Un bărbat ar fi provocat scandal la domiciliul părinţilor soţiei sale. În urma intervenţiei, poliţiştii au costat că bărbatul ar fi ameninţat-o cu moartea pe soţia sa. Faţă de cel în cauză, poliţiştii au emis, pe o perioadă de 5 zile, un ordin de protecţie provizoriu, ulterior, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, fiind emis un ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni”, a transmis IPJ Dâmboviţa.
 
Un al doilea caz a avut loc o zi mai târziu, în localitatea Râncaciov.
 
”La data de 10 ianuarie a.c., o femeie a sesizat faptul că nepoata sa, în timp ce se afla la domiciliul concubinului, din localitatea Râncaciov, ar fi fost ameninţată cu moartea şi lovită de către acesta. Bărbatul i-ar fi distrus şi telefonul mobil. Politistii au emis, faţă de cel în cauză, un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, iar Parchetul a solicitat emiterea unui ordin de protecţie”, a mai precizat IPJ Dâmboviţa.
 
În cel de-al treilea caz a fost implicat un copil.
 
”Totodată, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Drăgăeşti-Pământeni, un bărbat şi-ar fi lovit fiul, în vârstă de 15 ani. În momentul în care celălalt fiu al bărbatului ar fi intervenit în conflict, ar fi fost şi el lovit de bărbat”, a mai subliniat IPJ Dâmboviţa.
 
Faţă de bărbat, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, iar Parchetul a solicitat emiterea unui ordin de protecţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.