Incendiul de la fabrica de mobilă din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, este localizat şi se lucrează pentru lichidare, inclusiv de către echipajele de la ISU Bucureşti-Ilfov care au ajuns la faţa locului. Mai multe clădiri au fost cuprinse de incendiu, dar pompierii au reuşit să oprească extinderea flăcărilor la două case şi la o altă fabrică de mobilă. Populaţia a fost avertizată prin sistemul RO-ALERT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii ISU Dâmboviţa au anunţat, joi seară, că incendiul de la fabrica de mobilă din Târgovişte este localizat şi se lucrează pentru lichidare. La faţa locului au ajuns şi echipajele trimise în sprijin de la ISU Bucureşti-Ilfov. ”Au fost protejate din calea flăcărilor: o casă şi o hală de producţie mobilă a altui operator.economic vecin, două spatii comerciale ale operatorului economic afectat, un imobil P+2 şi un punct distribuţie gaze”, au transmis reprezentanţii ISU Dâmboviţa. Aceştia au precizat că, pentru protejarea populaţiei posibil a fi afectată de fumul rezultat din incendiu, IGSU a transmis un mesaj avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT. Zona de transmitere a cuprins celulele de telefonie mobilă din municipiul Târgovişte, iar locuitprii au primit mesajul ”Incendiu fabrică de mobilă cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectati recomandarile pompierilor! DSU/IGSU”. De asemenea, pompierii au precizat că suprafaţa afectată este de trei mii de metri pătraţi şi nu zece mii, aşa cum s-a anunţat iniţial. Un puternic incendiu a izbucnit, joi, la o fabrică de mobilă din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa. Focul se manifestă la patru hale, dar nu s-au înrergistrat victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.