Pompierii din Dâmboviţa au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism care circula pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, sensul către Capitală. Echipele de intervenţie au constatat că maşina era echipată cu instalaţie GPL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noaptea trecută, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe A1, km 62, sensul spre Bucureşti. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă a intervenit Detaşamentul Găeşti cu 2 autospeciale  de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, miercuri dimineaţă, ISU Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că, la locul incendiului, pompierii au constatat faptul că acesta se manifesta generalizat la un autoturism echipat cu instalaţie GPL.

”În continuare, s-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Din fericire, nu au fost identificate victime”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.