Fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă. Anchetatorii au anunţat că fetiţa a fost ucisă în aproximativ 30 de minute din momentul răpirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Procurorul de caz a indicat duminică, într-o conferinţă de presă, că, potrivit datelor existente, la momentul sesizării organelor penale fetiţa nu  mai era în viaţă.
”Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, l-am văzut în imagini când a ieşit din Gura Şuţii şi a intrat în următoarea localitate după o jumătate de oră iar distanţa putea fi parcursă în doar câteva minute. Nu se justifica timpul parcurs”, a spus el.
El a afirmat că fetiţa a fost ucisă în cel mult jumătate de oră după ce a fost răpită.
Procurorul a confirmat că sunt urme de violenţă pe corpul fetiţei, dar a subliniat că se va stabili la autopsie dacă anumite urme de violenţă sunt produse de animalele sălbatice.
El a mai spus că principalul suspect este un cetăţean străin, acesta fiind unicul său răspuns la întrebarea referitoare la informaţiile conform cărora suspectul este un cetăţean olandez.
Trupul copilei a fost găsit în nişte tufişuri şi ar prezenta urma de violenţă.
Poliţiştii, jandarmi şi voluntari au căutat-o cu câini de urmă din momentul dispariţiei,
La acţiunea de căutare a fost folosit şi un elicopter
Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la şcoală către casă.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.