Pompierii intervin, miercuri dimineaţă, în municipiul Târgovişte, după ce o butelie a explodat într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Avram Iancu. O persoană a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Intervenţie în această dimineaţă în cazul exploziei unei butelii in municipiul Târgovişte, str. Avram Iancu, bl. 35, et. 2. Explozia nu a fost urmată de incendiu”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că acţionează Detaşamentul Targoviste cu 3 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă.

”La locul evenimentului, ca urmare a exploziei, a fost identificata o persoana ranită şi a fost asistată medical de catre echipajul SMURD. Aceasta a fost transportata la UPU Târgovişte pentru investigaţii de specialitate”, a  mai precizat sursa citată.

Pompierii au menţionat, de asemenea, că au fost afectate elemente de tâmplărie de la alte trei garsoniere, dar nu se impune evacuarea locatarilor din bloc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.