Un copil de 14 ani a murit, vineri seară, după ce a fost acroşat de o maşină în judeţul Dâmboviţa. Maşina era condusă de un tânăr de 24 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Dâmboviţa anunţă, vineri seară, producerea unui accident rutier pe DN 7, în zona localităţii Slobozia Moară.  

”Din primele date, un conducător auto în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Naţional 7, ar fi acroşat si accidentat un pieton în vârstă de 14 ani. În urma evenimentului, din nefericire, pietonul a decedat”, a transmis IPJ Dâmboviţa. 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului, urmând sa stabilească cu exactitate cauza şi împrejurările producerii evenimentului rutier. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.