Un bărbat de 35 de ani din judeţul Dâmboviţa a fiost plasat sub control judiciar şi este cercetat pentru lovire sau alte violenţe. În timp ce se afla într-un local, băut fiind, a aruncat benzină pe un consătean şi i-a dat foc. Victima a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat de 35 de ani, din Crângaşi”, anunţă, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost ulterior prezentat magistraţilor, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

”Bărbatul este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Acesta este bănuit că, în după-amiaza zilei de 3 octombrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-un magazin din localitatea Boteni, pe fondul consumului de alcool, ar fi stropit cu o substanţă inflamabilă un bărbat de 40 de ani, din Boteni”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au stabilit că substanţa folosită era benzină, iar apoi agresorul i-a dat foc bărbatului, fiindu-i provocate arsuri.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

”În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu şi dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege”, a mai transmis sursa citată.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.