Un bărbata fost reţinut şi apoi arestat pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu, după ce a înfiinţat o cultură outdoor de canabis, într-o zonă împădurită din extravilanul unei comune din judeţul Dâmboviţa, anunţă DIICOT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 06.09.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu. S-a reţinut faptul că,  în perioada aprilie-august 2023, inculpatul  a achiziţionat o cantitate importantă de seminţe, a înfiinţat şi întreţinut o cultură outdoor de canabis, într-o zonă împădurită din extravilanul unei comune din judeţul Dâmboviţa”, transmite joi DIICOT.

Conform sursei citate, în după amiaza de 05.09.2023, bărbatul a fost depistat, în timp ce se afla în apropierea culturii, formată din 14 plante, cu dimensiuni cuprinse între 1,40 şi 2,70 metri.

”De asemenea, din autoturismul său a fost ridicată o cantitate de canabis, precum şi alte mijloace de probă”, precizează anchetatorii.
În cursul zilei a fost pus în aplicare şi un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa bărbatului, fiind identificate şi ridicate mai multe telefoane mobile şi o cantitate de materie vegetală. 

”La data de 06.09.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, anunţă DIICOT.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.