Un cutremur cu magnitudinea 4.1 s-a produs în judeţul Vrancea, fiind simţit uşor la Oneşti, Bacău, Breaza, Focşani, Bârlad şi Bucureşti, potrivit Institutului pentru Fizica Pământului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunţat că în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:47:13 (ora locală a României), s-a produs, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, un cutremur mediu, cu magnitudinea ml 4.1.

Seismul a avut loc la o adâncime de 88 de kilometri, având o intensitate macroseismică II.

Potrivit sursei citate, seismul a fost uşor simţit în Oneşti, Bacău, Breaza, Focşani, Bârlad şi Bucureşti.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 83 de kilometri E de Brasov, 94 de kilometri S de Bacău, 101 kilometri NE de Ploieşti, 112 kilometri V de Galaţi, 115 kilometri NV de Brăila, 151 de kilometri N de Bucureşti, 172 de kilometri NE de Piteşti, 174 kilometri SV de Iaşi, 196 de kilometri E de Sibiu, 216 kilometri N de Ruse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.