Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 135 de kilometri, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunţat că seismul, cu magnitudinea 3, a fost înregistrat la ora 6:01, la o adâncime de 135 de kilometri. 

Miercuri, în intervalul 2:32 - 23:41, în zona sesimică Vrancea au avut loc trei cutremure,  cu magnitudini cuprinse între 2,2 şi 3,3. 

Un al patrulea cutremur a avut loc tot miercuri şi în judeţul Prahova, la ora 15:04, la adâncimea de 143 de kilometri. Acest seism a avut magnitudine 2,8.

Cel mai puternic cutremur din acest an, de 5,8 magnitudine, a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.