Procurorii DIICOT şi poliţiştii anti-drog din judeţul Mureş au reţinut doi bărbaţi din municipiul Tîrgu Mureş, cercetaţi pentru trafic de droguri de risc, după ce la locuinţele celor doi anchetatorii au găsit zeci de plante de cannabis. Cei doi creşteau plantele cu efect halucinogen la lumina lămpilor, într-o seră tip cort.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din cercetări a reieşit că, în cursul anului curent, doi bărbaţi, din Târgu Mureş, ar fi iniţiat culturi indoor de cannabis, ulterior achiziţionării unor echipamente specifice creşterii şi întreţinerii plantelor de acest fel”, informează, joi Poliţia judeţeană Mureş.
În urma a trei percheziţii domiciliare făcute miercuri la Târgu Mureş, poliţiştii şi procurorii au au fost descoperit şi ridicat, pentru continuarea cercetărilor, două culturi indoor, totalizând 27 de plante de cannabis, aflate în diferite stadii de dezvoltare, precum şi lămpi, ventilatoare şi o seră tip cort de creştere a plantelor.
Cei doi suspecţi, cu vârste de 30, respectiv 36 de ani, au fost reţinuţi în urma audierilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.