Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT din Olt au găsit, în urma unei percheziţii făcute la locuinţa unui bărbat suspectat de trafic şi consum de droguri, o cultură indoor de cannabis. În acest caz, au fost duse la audieri nouă persoane, iar cercetările continuă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT din Olt au făcut, miercuri, o percheziţie la locuinţa unui bărbat bănuit de trafic şi consum de droguri.

 

În urma percheziţiei, a fost descoperită şi indisponibilizată o plantaţie de cannabis indoor care cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini şi o instalaţie completă pentru însămânţarea şi creşterea plantelor.

Totodată, au fost indisponibilizate cinci pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, trei grindere, două cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei şi două telefoane mobile.

"În urma cercetărilor a reieşit faptul că, în perioada 2018 - până în prezent, bărbatul ar fi comercializat aproape 2 kilograme de droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiul Caracal. 9 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, în vederea audierii şi dispunerii de măsuri legale", arată sursa citată.

În acest caz se fac cercetări pentru trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.