O cultură de cannabis a fost descoperită în localitatea bihoreană Beiuş, iar o persoană a fost reţinută în acest caz. În urma percheziţiei la locuinţa acesteia, anchetatorii au ridicat peste un kilogram de muguri de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Oradea, au făcut, joi, o percheziţie domiciliară, în municipiul Beiuş, la locuinţa unei persoane despre care existau indicii că a înfiinţat o cultură de cannabis pentru consum propriu.
 
În urma percheziţiei, a fost ridicată cantitatea de 1,144 kilograme de muguri de cannabis şi 332 de grame de frunze uscate de cannabis.
 
Totodată, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a persoanei respective, fiind vorba de un tânăr de 27 de ani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.