Crucea unei biserici din Constanţa s-a rupt şi stă să cadă, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Deocamdată nu s-a stabilit dacă elementul de construcţie a fost rupt de furtună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, luni, la Biserica Sfânta Paraschiva din Constanţa, după ce crucea s-a rupt şi stă să cadă de pe turla bisericii.

La faţa locului s-a deplasat autoplatforma de la Detaşamentul Palas.

Deocamdată, nu s-a stabilit dacă elementul de construcţie a fost rupt în urma furtunii de la finalul săptămânii.

De altfel, pompierii din Constanţa continuă să primească apeluri la 112 pentru a semnala efecte ale vremii. Mai multe intervenţii au fpst realizate luni, unele fiind în plină desfăşurare. 

Până duminică, la ora 20.00, pompierii primiseră peste o mie de telefoane care le solicitau intervenţia.

În judeţul Constanţa s-a înregistrat o furtună de proporţii, care a doborât sute de copaci, unii chiar sănătoşi, a distrus acoperişuri, stâlpi, dar şi 60 de maşini.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.