Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat de un altul, pe fondul geloziei, incidentul petrecându-se în localitatea Heleşteni din judeţul Iaşi. După ce a comis crima, atacatorul s-a spânzurat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit primelor informaţii ale anchetatorilor, bărbatul care şi-a atacat rivalul cu un cuţit nu a suportat ideea că s-a despărţit de prietena sa. El a venit la casa femeii cu intenţia de a se răzbuna şi l-a înjunghiat cu un cuţit pe noul iubit al femeii. Imediat după ce a comis crima, bărbatul a fugit, apoi s-a spânzurat de un copac.
 
”În noaptea de 28 februarie, Secţia nr. 10 Poliţie Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleşteni. Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, ulterior cel din urmă ieşind în stradă, unde ar fi fost lovit cu un obiect înţepător-tăietor de fostul concubin al femeii. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au declarat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.