Un craiovean a fost oprit, miercuri, de poliţişti cu mai multe focuri de armă, pentru că nu a tras pe dreapta la semnul unui agent de la Poliţia Rutieră, şoferul fugind din cauză că nu avea asigurare auto obligatorie la maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Biroul Rutier Craiova au observat că şoferul unui autoturism BMW circula agresiv şi nu respecta regulile de circulaţie, astfel că unul dintre agenţi i-a făcut semn să oprească.

Şoferul însă nu a respectat indicaţiile poliţistului şi şi-a continuat deplasarea.

"Agenţii de poliţie au plecat în urmărirea şoferului pe străzile Calea Bucureşti, Sărarilor, Mirceşti, Henry Coandă, iar întrucât bărbatul nu s-a conformat, unul dintre poliţişti l-a somat să se oprească şi a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical, moment în care autoturismul a fost oprit", a declarat Amelia Barbu, de la Biroul de presă al Poliţiei Judeţene Dolj.

Şoferul, în vârstă de 28 de ani, a fost dus la sediul Biroului Rutier Craiova, unde a declarat că nu are poliţa RCA pentru autoturismul pe care îl conducea.

Craioveanul a fost amendat cu 3.740 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.