Un lider al lumii interlope din Craiova, care a constituit grupul infracţional ”Frăţia” ai cărui membri au provocat, în luna noiembrie, un scandal într-un bar din oraş, a fost reţinut, celelalte persoane implicate în conflictul de atunci fiind deja anchetate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fănel Trandafir, zis Cimino, un cunoscut lider al lumii interlope din Craiova, a fost reţinut, joi după-amiază, de Parchetul Tribunalului Dolj, pentru constituire de grup infracţional organizat.

El este acuzat că a constituit gruparea infracţională "Frăţia", ai cărei membri sunt anchetaţi în urma unui scandal provocat într-un bar din centrul Craiovei. 

"Din probele administrate până în acest moment rezultă că numitul Trandafir Fănel a aderat la grupul infracţional Frăţia, constituind împreună cu inculpaţii Ion Ilie, Roşianu Gigel, Zavera Gigi Vadik şi numitul Pîrvu Mihai, în prezent decedat, nucleul de decizie al grupării infracţionale. Ulterior constituirii grupului infracţional şi a nucleului de decizie arătat, numitul Trandafir Fănel, zis Cimino, prin acţiuni individuale, care se circumscriu infracţiunii de ameninţare, a sprijinit existenţa acestuia", se arată într-un comunicat al Parchetului Tribunalului Dolj.

În luna noiembrie, şapte persoane au fost arestate preventiv, după ce au provocat un scandal într-un local din Craiova. În prezent, doi dintre agresori mai sunt în arest. Scandalul dintre cele şapte persoane, care a avut loc în noaptea de 4 spre 5 noiembrie 2016 şi în urma căruia craioveanul Marian Cristian Vlădescu s-a ales cu mai multe lovituri, a fost premeditat.

Fănel Trandafir are un restaurant şi mai multe baruri în Craiova, iar în 2003 le-a interzis romilor din oraş să mai intre în localurile sale. În urma acestei situaţii, peste 300 de romi au ieşit în stradă cu furci, topoare şi săbii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.