Poliţiştii au început o anchetă după ce un bărbat a descoperit, la marginea Craiovei, pe terenul de lângă complexul Water Park, mai multe fragmente de oase şi resturi de sicrie, anchetatorii stabilind că reziduurile au fost duse acolo de angajaţi ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ, care au invocat lipsa unui contract de salubrizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Poliţiei Dolj, echipa de poliţisti ajunsă la faţa locului, după primirea unui apel pe 112, a observat resturi de vegetaţie rezultată din igienizarea şi întreţinerea mai multor spaţii ale RAADPFL Craiova, precum şi bucăţi de scândură veche, coroane uscate şi fragmente de oase. 

"Din primele verificări s-a stabilit că în mod provizoriu şi temporar RAADPFL Craiova a depozitat aceste reziduuri până la încheierea licitaţiei pentru contractul de salubrizare a reziduurilor colectate, având în vedere şi reorganizarea şi suspendarea

provizorie a activităţii depozitului de colectare a reziduurilor din Craiova. Toate aceste obiecte se aflau într-un stadiu avansat de putrefacţie şi de degradare. Au fost contactaţi reprezentanţii RAADPFL Craiova pentru a pune la dispoziţia 

poliţie  documentele în baza cărora s-a dispus depozitarea acolo a resturilor menţionate", a precizat agent şef adjunct Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj. 

Ea a precizat că oamenii legii doresc să stabilească circumstanţele în care au ajuns în zonă bucăţile de scândură veche şi fragementele de oase.

De asemenea, conducerea RAADPFL Craiova spune că a început o anchetă internă pentru a stabili cine se face vinovat pentru depozitarea osemintelor pe terenul de lângă complexul Water Park.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.