O femeie de 30 de ani din judeţul Covasna s-a înecat, duminică, după ce a căzut din căruţa cu care încerca să traverseze răul alături de un bărbat şi doi copii. Trupul a fost recuperat de pompieri după o acţiune de patru ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna au declarat, duminică, pentru News.ro, că instituţia a fost desizată despre faptul că o femeie de 30 de ani a căzut din căruţa cu care încerca să traverseze răul Olt, în zona localităţii Coşeni, existând suspiciunea că s-a înecat.

În căruţă se afla femeia, un bărbat şi doi minori. Nu se ştie din ce motiv, cei doi adulţi au căzut în apă. Bărbatul a reuşit să se salveze, dar femeia s-a înecat.

La faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentului Sfântu Gheorghe cu două ambarcaţiuni şi un scafandru, cercetând întreaga zonă.

Trupul a fost găsit şi recuperat din apă după patru ore. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.