Doi bărbaţi de 23 şi 34 de ani au fost reţinuţi, fiind suspectaţi că au intrat într-o sală de jocuri din municipiul Sfântu Gheorghe, purtând cagule şi mănuşi, au lovit un bărbat şi au furat circa 5.000 de lei, ameninţând-o pe casieră. Anterior, ei ar fi furat un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Covasna a anunţat, luni, că a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au intrat, duminică dimineaţă, într-o sală de jocuri din municipiul Sfântu Gheorghe, de unde au sustras o sumă de bani.

Anchetatorii au stabilit că doi bărbaţi au intrat în local purtând cagule şi mănuşi, ar fi lovit un bărbat, după care i-ar fi solicitat, prin ameninţări, casierei să le înmâneze suma de bani deţinută. În urma investigaţiilor, poliţiştii au  identificat doi bărbaţi, de 23, respectiv 34 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii.

”Din cercetările efectuate a reieşit că, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2022, cei doi bărbaţi ar fi pătruns în curtea unei societăţi comerciale, din municipiul Sfântu Gheorghe, de unde ar fi sustras un autoturism. Ulterior, folosindu-se de autoturismul furat, aceştia s-ar fi deplasat la unitatea comercială menţionată anterior, unde ar fi lovit un bărbat şi ar fi sustras aproximativ 5.000 de lei de la angajata barului, prin întrebuinţarea de ameninţări”, a explicat sursa citată.

Cei doi bărbaţi au fost localizaţi în parcarea unui centru comercial din municipiul Sfântu Gheorghe, fiind imobilizaţi de poliţişti şi duşi la sediul I.P.J. Covasna pentru cercetări. Ultertior, ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi organelor judiciare competente pentru luarea măsurilor legale.

În cursul anchetei desfăşurate, autoturismul sustras a fost găsit de poliţişti, abandonat, în extravilanul municipiului Sfântu Gheorghe, fiind predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă, supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, pentru tâlhărie calificată şi furt în scop de folosinţă.

De asemenea, din cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul de 23 de ani, despre care există indicii că ar fi condus autoturismul, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, astfel că el este cercetat şi pentru această infracţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.