Accidentul de pe DN 12, din judeţul Covasna, a fost provocat de o tânără de 29 de ani care a derapat întro curbă şi a intrat pe sensul opus de mers, lovind o altă maşină. Cei doi şoferi şi patru pasageri au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. Traficul în zonă a fost reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Covasna anunţă, sâmbătă seară, că echipajele au intervenit, pe DN 12, în afara localităţii Olteni, la un accident rutier.

”În eveniment au fost implicate două vehicule, iar din verificările iniţiale a rezultat că o femeie de 29 de ani, care conducea un autoturism pe DN 12, dinspre Miercurea Ciuc spre Sfântu Gheorghe, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de deplasare, a derapat şi a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani”, a transmis IPJ Covasna.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sursa citată a precizat că din accident a rezultat vătămarea ambilor conducători auto şi a 4 pasageri din auto condus de bărbatul de 26 de ani. Aceştia au fost transportati la spital pentru continuarea investiţiilor de specialitate.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au infirmat prezenţa alcoolului in aerul expirat.

”Poliţiştii întocmesc dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Pe parcursul efectuării cercetării la faţa locului traficul pe DN12 a fost blocat, în acest moment fiind reluat în condiţii de siguranţă. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă în condus şi să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de carosabil”, a mai transmis sursa citată.

Două autoturisme au fost implicate, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 12, în judeţul Covasna, în urma căruia o persoană a fost încarcerată, iar alte şase erau evaluate medical, potrivit Centrului Infotrafic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.