Băieţelul de un an şi trei luni, care a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuinţe din Petroşani, a fost stabilizat de medicii de la UPU Petroşani şi a fost transferat cu elicopterul SMURD, la Timişoara. Copilul a fost internat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Medicii din Petroşani, după ce au stabilizat băiatul de un an şi trei luni, au solicitat ajutorul colegilor lor de la Timişoara. Băieţelul a fost preluat cu ajutorul elicopterului SMURD şi monitorizat pe tot parcursul zborului.
 
Băiatul a fost apoi internat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara.
 
Copilul este încă în stare gravă şi urmează să fie supus mai multor investigaţii. Medicii încearcă să afle dacă în urma căderii i-a fost afectat creierul.
 
Copilul a căzut, joi, de la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. 
 
"Un băieţel de un an şi 3 luni a căzut de la etajul 4. Copilul se afla sub supravegherea părinţilor şi a căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuinţe, într-un moment de neatenţie (se pare că a urcat pe un taburet, fereastra fiind deschisă). La sosirea echipajului medical, micuţul avea semne vitale, fiind transportat la UPU Petroşani”, a transmis IPJ Hunedoara. 
 
Politistii fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
Potrivit ISU Hunedoara, căderea copilului a fost atenuată de o copertină.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.