Un copil de 12 ani a fost salvat după ce a căzut, marţi, într-un castel de apă dezafectat, adânc de aproximativ 7 metri, în comuna Andrăşeşti, judeţul Ialomiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU Ialomiţa, marţi după-amiază, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în comuna Andrăşeşti, unde un copil cu vârsta de 12 ani a căzut într-un castel de apă cu o adâncime de aproximativ 7 metri.

FOTO: ISU Ialomiţa
FOTO: ISU Ialomiţa

Salvatorii s-au deplasat la locul evenimentului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autoscară mecanică, o ambulanţă SAJ Ialomiţa – substaţia Slobozia, iar în sprijin a venit şi un elicopter SMURD.

Doi salvatori au coborât în canal şi, ajutaţi de colegi, au reuşit să scoată copilul. Operaţiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 de minute.

În urma căderii, copilul nu a suferit leziuni grave. Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenţiei, ulterior fiind transportat în afara oricărui pericol la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru investigaţii medicale suplimentare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.