Un copil de 10 ani, care a dispărut dintr-o comună din judeţul Iaşi este căutat de poliţişti, care cer ajutorul populaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 08 august 2023, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, minorul PRICOP LUCA CĂTĂLIN, în vârstă de 10 de ani, din satul Bogdăneşti, comuna Horleşti, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit”, anunţă, marţi seară, IPJ Iaşi.

Sursa citată a precizat că, la momentul plecării, copilul era îmbrăcat cu un tricou de culoare negru, pantaloni scurţi de culoare negri cu dungă albă, în picioare fiind încălţat cu o pereche adidaşi de culoare albaştri.

Semnalmente: 1,10 m înălţime, 42 kg, ochii albaştri, păr de culoare blond, tuns scurt.

”Persoanele care deţin şi pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.