Un copil de zece ani din judeţul Gorj a dispărut, vineri, la marginea unei păduri, unde se afla cu mama sa. Copilul se juca iar la un moment dat mama sa nu l-a mai văzut. Autorităţile au organizat o acţiune de amploare, dar deocamdată fără rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 4 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că numitul CIOTÂRLĂ ALEXANDRU, în vârstă de 10 ani, din comuna Ciuperceni,  satul Vârtop, în jurul orei 14.30, în timp ce se afla la marginea unei păduri, din localitate, împreună cu mama sa, s-ar fi jucat prin împrejurimi şi ar fi dispărut”, a transmis, vineri, IPJ Gorj.  

Sursa citată a precizat că, la data dispariţiei,  minorul era îmbrăcat cu o geaca albastra în carouri şi pantaloni de culoare maro. 

”Semnalmente: înălţime aproximativă de 1,45 m, păr şaten, ochi albastri, constituţie atletică.  Orice persoana care poate furniza detalii cu privire la identificarea minorului  este rugata sa apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai precizat poliţiştii.  

Aceştia anunţă că, în momentul de faţă, se acţionează în teren cu efective mărite pentru identificarea minorului, dar deocamdată fără rezultat.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.