Peste 140 de filtre de poliţie au fost organizate sâmbătă în apropierea graniţelor cu statele non-UE. Poliţiştii au verificat atât felul în care erau transportate mărfurile cât şi dacă există persoane transportate ilegal pe teritoriul României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În toate judeţele care au frontiere cu state non-UE au fost întărite controalele poliţiştilor. Astfel, în judeţele Satu-Mare, Maramureş, Suceava, Tulcea, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Caraş-Severin, Mehedinţi, Timiş, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Constanţa au fost organizate, în total, 142 de filtre rutiere. Poliţiştii au verificat felul în care se desfăşoară transporturile de persoane sau de mărfuri, în special cele care tocmai intraseră în România.

Neregulile constatate au fost destul de multe. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, au fost constatate 72 de infracţiuni şi au fost aplicate 2.259 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 564.835 de lei. De asemenea, cinci persoane care erau urmărite au fost găsite în urma acţiunii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.