Poliţiştii bucureşteni controlează, la ora transmiterii acestei ştiri, mai multe puncte de lucru ale unui salon de înfrumuseţare din sectorul 5 al Capitalei, acţiunea având drept scop combaterea evaziunii fiscale şi a muncii la negru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, la acest moment poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti fac controale în sectorul 5 al Capitalei pentru prevenirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi de folosire a forţei de muncă la negru, în domeniul prestărilor de servicii.

Acţiunea poliţiştilor Capitalei are drept scop verificări în ceea ce priveşte modul de angajare a personalului şi înregistrarea şi fiscalizarea zilnică a veniturilor obţinute, fiind desfăşurate controale la mai multe puncte de lucru ale unei societăţi comerciale cu obiect de activitate salon de înfrumuseţare.

Acţiunea este făcută în colaborare cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă al municipiului Bucureşti.

"Şi această acţiune se circumscrie activităţilor Poliţiei Române pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri", mai menţionează sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.