Un copil în vârstă de trei ani a murit, miercuri, în urma unui incendiu izbucnit într-o casă din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu, iar mama acestuia şi un alt copil al femeii, de 10 luni, au suferit arsuri, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la un incendiu izbucnit într-o casă de pe strada Ogorului din comuna Mihail Kogălniceanu.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă.

În locuinţă se aflau o femeie şi cei doi copii ai ei, unul de zece luni, iar celălalt de trei ani. Mama a reuşit să iasă din casă cu bebeluşul, înainte ca tavanul locuinţei să se prăbuşească, amândoi suferind arsuri de gradele unu şi doi, femeie pe mâini, iar copilul pe cinci la sută din suprafaţa corpului.

FOTO: ISU Dobrogea
FOTO: ISU Dobrogea

Echipele de intervenţie au intrat apoi în imobil şi au găsit trupul carbonizat al copilului în vârstă de trei ani.

FOTO: ISU Dobrogea
FOTO: ISU Dobrogea

Femeia şi bebeluşul au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa.

Casa a fost distrusă în urma incendiului.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.