Un copil în vârstă de doi ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce a căzut de la etajul cinci al blocului unde locuieşte. El s-a urcat pe o masă aflată lângă fereastra deschisă şi s-a prăbuşit în gol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, oamenii legii au fost anunţaţi, marţi după-amiază, de faptul că un copil în vârstă de doi ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc din Năvodari.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi cadre medicale.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că copilul se afla acasă cu mama lui, iar la un moment dat s-a urcat pe masa aflată lângă fereastră, geamul era deschis şi astfel s-a prăbuşit de la etajul cinci.

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale ajunse la faţa locului au stabilit că victima suferise un traumatism cranio-cerebral grav, un traumatism toraco-abdominal şi era în comă.

Copilul a fost preluat cu elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.