Un bărbat este cercetat după ce a furat patru conserve de ton Rio Mare dintr-un magazin din Constanţa, iar procurorii au propus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a furat patru conserve cu ton, în valoare de aproape 40 de lei, iar prejudiciul nu a fost recuperat. 
 
“În data de 1 noiembrie, în jurul orei 23:20, în timpul nopţii, a sustras din magazinul P. situat în municipiul Constanţa, un pachet ce conţinea patru conserve de ton Rio Mare, părăsind magazinul fără a îl achita, cauzând astfel un prejudiciu de 39,66 lei (nerecuperat până în prezent)”, se arată în comunicat.
 
Sursa citată a menţionat că procurorii au propus Judecătoriei Constanţa luarea măsurii preventive pentru 30 de zile pentru bărbat, pentru furt calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.