Un bărbat de 44 de ani din judeţul Constanţa a fost arestat preventiv, după ce a bătut un câine şi a încercat să îl spânzure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, vineri, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de schingiuire a animalelor. 
 
“În data de 16.03.2024, în jurul orei 17:00, inculpatul B.S., în vârstă de 44 de ani, în timp ce se afla în curtea casei sale din satul Corbu, judeţul Constanţa, a încercat să spânzure un câine de grinda casei, folosind o sârmă, iar apoi l-a lovit în mod repetat cu picioarele şi coada unui topor. Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la data de 25.04.2024, la locuinţa inculpatului au fost găsiţi câinele ce fusese agresat şi o căţea cu cinci pui, în vârstă de aproximativ o săptămână”, au precizat procurori.
 
Câinii au fost preluaţi şi duşi la un adăpost de animale.
 
Anchetatorii au mai stabilit că bărbatul a comis fapta în stare de recidivă postexecutorie, după ce la data de 18 august 2022 fusese condamnat de o instanţă de judecată la un an şi trei luni închisoare, cu suspendarea, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată.
 
El a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.