Un bărbat de 44 de ani din judeţul Constanţa a fost arestat preventiv, după ce a bătut un câine şi a încercat să îl spânzure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, vineri, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de schingiuire a animalelor. 
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
“În data de 16.03.2024, în jurul orei 17:00, inculpatul B.S., în vârstă de 44 de ani, în timp ce se afla în curtea casei sale din satul Corbu, judeţul Constanţa, a încercat să spânzure un câine de grinda casei, folosind o sârmă, iar apoi l-a lovit în mod repetat cu picioarele şi coada unui topor. Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la data de 25.04.2024, la locuinţa inculpatului au fost găsiţi câinele ce fusese agresat şi o căţea cu cinci pui, în vârstă de aproximativ o săptămână”, au precizat procurori.
 
Câinii au fost preluaţi şi duşi la un adăpost de animale.
 
Anchetatorii au mai stabilit că bărbatul a comis fapta în stare de recidivă postexecutorie, după ce la data de 18 august 2022 fusese condamnat de o instanţă de judecată la un an şi trei luni închisoare, cu suspendarea, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată.
 
El a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea sa preventivă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.