Trei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii din Constanţa, după ce au furat piese de la locomotive şi le-au vândut la fier vechi, iar prejudiciul se ridică la 30.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că au fost făcute cinci percheziţii în Medgidia la locuinţele a trei bărbaţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 
 
“Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 14 februarie, cei trei bărbaţi, de 26 de ani, 27 de ani, respectiv 34 de ani, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, de unde ar fi sustras piese componente ale unor locomotive. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 30.000 de lei. Bunurile sustrase ar fi fost, ulterior, valorificate la un centru de fier vechi”, au precizat poliţiştii. 
 
Ei au găsit în urma percheziţiilor mai multe bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată, printre care aproximativ 2.000 de lei, opt telefoane mobile, mai multe bijuterii şi 23 de plăci de gard.
 
Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 
 
Ei au fost prezentaţi procurorului de caz care a decis cercetarea celor trei sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.