Trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii constănţeni după ce au incendiat o maşină în Medgidia, anchetatorii menţionând că prin fapta lor au generat o “stare de pericol pentru locuitorii din zonă şi bunurile acestora”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că au fost reţinuţi un tânăr de 18 ani, pentru distrugere, un bărbat de 39 de ani şi altul de 21 de ani, ambii pentru complicitate la distrugere, iar ultimul şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.  
 
Astfel, în noaptea de 3/4 aprilie, ei au mers cu o maşină condusă de tânărul de 21 de ani la o staţie de carburanţi din Medgidia de unde au cumpărat doi litri de benzină. 
 
“Pe fondul unui conflict preexistent, s-au deplasat cu acelaşi autoturism la domiciliul persoanei vătămate C.S.T., din municipiul Medgidia, în faţa căruia era parcată autoutilitara Mercedes-Benz, cu numărul de înmatriculare CT-XX-XXX, aparţinând persoanei vătămate, pe care inculpatul A.F. a incendiat-o, folosind combustibilul achiziţionat, creându-i astfel persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de 8000 de euro, generând totodată o stare de pericol pentru locuitorii din zonă şi bunurile acestora”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 
 
Cei trei urmează să fie prezentaţi, joi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.