Un TIR încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat luni dimineaţa, pe DN 2A, în judeţul Constanţa şi a blocat un sens de deplasare, iar traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir. Şoferul a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 2A Constanţa-Hârşova, la ieşire din localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Constanţa, un autotren încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat luni dimineaţa, blocând un sens de deplasare. 
Astfel, traficul rutier în zonă se desfăşoară alternativ, pe un fir, estimându-se reluarea  normală a circulaţiei în 60 de minute.
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că la locul accidentului s-au deplasat o autospecială de intervenţie şi un echipaj SMURD. Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.