Tânărul de 22 de ani care a a produs miercuri seară un accident pe o trecere de pietoni din Constanţa soldat cu moartea unui copil de 2 ani avea carnet din iunie 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Conform Poliţiei, tânărul era din Buzău.

De asemenea, poliţia a precizat că femeia rănită în accident, despre care iniţial s-a crezut că era bunica copilului ucis, era o trecătoare, nefiind împreună cu copilul şi cu tatăl acestuia.

Copilul de aproximativ doi ani a murit, iar tatăl lui şi o femeie aflată şi ea pe trecere au fost grav răniţi în urma accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanţa, în urma căruia trei persoane au fost rănite, printre care şi un copil.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care au început să acorde primul ajutor victimelor.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare deoarece copilul, în vârstă de aproximativ doi ani, era în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor depuse, copilul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat.

Tatăl său era inconştient, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în stare critică, iar femia  suferise fracturi la picioare, fiind de asemenea dusă la unitatea medicală.

În urma primelor cercetări, autorităţile au stabilit că accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni, iar cel mai probabil copilul se afla în braţele tatălui atunci când maşina i-a lovit.

Tânărul de de 22 de ani care conducea autoturismul implicat în accident nu consumase băuturi alcoolice.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.