Un tânăr s-a prezentat, miercuri, la Serviciul de Probaţiune din Constanţa, având un cuţit asupra sa, obiectul fiind descoperit de jandarmi. Bărbatul venise pentru monitorizare deoarece se află în perioada de supraveghere şi a afirmat că a avea cuţitul asupra sa pentru apărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că un jandarm aflat în pază la Serviciul de Probaţiune a descoperit, în urma controlului cu detectorul de metale realizat la intrarea în sediul instituţiei, un cuţit tip briceag şi un spray iritant-paralizant, asupra unui tânăr de 23 de ani.  
“Tânărul se prezentase la Serviciul de Probatiune pentru monitorizarea periodică. Jandarmul a solicitat sprijinul colegilor săi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa care au întocmit acte de sesizare în vederea constituirii dosarului de cercetare pentru infracţiunea de port fără drept de obiecte periculoase în instituţiile publice”, a anunţat IJJ Constanţa. 
Bărbatul a declarat jandarmilor că avea acele obiecte asupra sa “în scop de autoapărare”.
Cazul a fost preluat de poliţişti care vor continua cercetările.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.