Şase percheziţii au fost făcute de poliţiştii din Constanţa în cadrul a două dosare penale de evaziune fiscală, în care prejudiciul total depăşeşte 1,8 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii au făcut, joi, şase percheziţii domiciliare, în două dosare penale de evaziune fiscală.
 
Percheziţiile au avut loc în judeţul Constanţa, urmând a fi puse în aplicare patru mandate de aducere.
 
“Din cercetările efectuate în dosarele penale a rezultat că mai multe societăţi comerciale ar fi înregistrat, în evidenţele contabile, achiziţii fictive de bunuri sau servicii, procedând astfel la diminuarea impozitelor şi taxelor datorate bugetului general consolidat al statului şi crearea unei aparenţe de legalitate a tranzacţiilor”, au transmis poliţiştii.
 
Ei au menţionat că prejudiciul total cauzat bugetului general consolidat statului este de peste 1.800.000 de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit neachitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.