Poliţiştii fac cercetări după ce două persoane susţin că au fost agresate într-o secţie de votare din municipiul Constanţa pentru că ar fi atras atenţia unor bărbaţi că nu au voie să îndrume alegătorii să voteze cu o anumită formaţiune politică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc duminică seară, la secţiile de votare numerele 138, 139 şi 140, amenajate la Şcoala gimnazială numărul 14 din municipiul Constanţa. 

Două persoane spun că au văzut mai mulţi indivizi care îndrumau alegătorii să voteze cu un anume partid şi le-au atras atenţia că nu este legal ceea ce fac, motiv pentru care ar fi fost agresate.

Victimele au sunat la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj de la Secţia 2 Poliţie, care a început verificările pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.