Poliţiştii fac cercetări după ce doi elevi de clasa a VI-a de la o şcoală din municipiul Constanţa s-au lovit în timpul unei pauze. Inspectoratul Şcolar face, de asemenea, o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, joi, în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi despre faptul că doi elevi, de 12, respectiv 11 ani, ai unei şcoli gimnaziale din municipiu s-au lovit reciproc, în urma unui conflict spontan.
 
"La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că este vorba despre doi băieţi în clasa a VI-a, conflictul având loc în timpul pauzei. Precizăm faptul că aceştia au fost consiliaţi în prezenţa părinţilor, care îşi rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal prevăzut de lege, respectiv 3 luni”, a transmis IPJ Constanţa. 
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest incident. 
 
De asemenea, verificări în acest caz face şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. 
 
"Ne-am sesizat astăzi în urma unui incident petrecut la Şcoala Gimnazială Nr 38 Dimitrie Cantemir Constanţa după o altercaţie între doi elevi de clasa a VI-a. Ne-am deplasat la unitatea şcolară, unde am discutat cu directoarea, cu cadrele didactice. Urmează să vă comunicăm concluziile anchetei”, a declarat inspectorul şcolar general, Sorin Mihai.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.