Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar penal in rem după ce o femeie a găsit nişte oseminte pe un teren al său aflat în apropierea cimitirului, anchetatorii ridicându-le şi urmând să stabilească modul în care au ajuns acolo şi cine se face vinovat de această situaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, o femeie din satul Tichileşti a mers, joi, să taie via, pe un teren aflat în apropierea cimitirului din localitate. Femeia a găsit acolo nişte oseminte şi i-a anunţat pe oamenii legii, care au mers la faţa locului şi au stabilit că cele sesizate se confirmă.

Mai mult, anchetatorii au găsit în apropiere şi bucăţi de lemn, provenite, cel mai probabil, de la un sicriu, dar şi monede de dinainte de 1989. Una dintre ipotezele oamenilor legii este că o persoană neidentificată a scos osemintele respective dintr-un mormânt şi le-a aruncat pe terenul respectiv, la aproximativ 15 metri de cimitir.

Osemintele au fost ridicate şi urmează să se stabilească perioada în care a decedat persoana respectivă.

De asemenea, poliţiştii au deschis un dosar penal in rem, urmând să ia măsurile legale care se impun la finalizarea anchetei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.