Patru persoane au fost rănite, duminică seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 2A, în judeţul Constanţa. Între victime este un adolescent de 14 ani, care a suferit leziuni grave şi care se afla într-o maşină condusă de un bărbat fără permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe DN 2A Constanţa-Hârşova, între localităţile N.Bălcescu şi Gălbiori, judeţul Constanţa.
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbaţi, cu vârstele de 31, respectiv 27 de ani.
 
"În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui pasager de 14 ani din primul autoturism, precum şi vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a unui alt pasager, de 33 de ani, din cel de-al doilea autoturism. Din primele cercetări a reieşit faptul că şoferul de 31 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a arătat sursa citată.
 
În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.