Patru persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier, în judeţul Constanţa, în care au fost implicate trei autoturisme, la eveniment intervenind şi elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au fost anunţaţi în legătură cu producerea unui accident rutier, pe DN 22, în zona Gura Dobrogei, o maşină fiind răsturnată. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj SMURD B şi elicopterul SMURD. 
În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la accident, au constatat că o maşină era răsturnată, alta era ieşită în afara carosabilului, iar cea de-a treia rămăsese pe şosea. Astfel, din maşina răsturnată au fost rănite trei persoane, este vorba despre o femeie de 55 de ani, un bărbat de 54 de ani şi o femeie de 25 de ani. Bărbatul de 54 de ani şi femeia de 26 de ani au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD, iar femeia de 55 de ani a fost asistată de medicul de pe elicopterul SMURD. Ulterior, ea a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la spital.
 
De asemenea, în maşina care a ieşit în afara carosabilului se afla o femeie de 35 de ani, care a refuzat îngrijirile medicale, iar în autoturismul rămas pe şosea se afla un bărbat de 50 de ani, care a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD.  
 
Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia rutieră în zona accidentului este oprită în ambele sensuri şi se estimează reluarea traficului într-o oră. 
“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22, localitatea Gura Dobrogei, judeţul Constanţa, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care este transportată către spital. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere.
Se estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale în 60 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.