O persoană a murit şi alta a fost rănită, într-un accident rutier care a avut loc, miercuri dimineaţă, în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la un accident rutier petrecut pe DN 2A, în localitatea Vadu Oii.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În eveniment fuseseră implicate un autoturism şi o dubiţă, iar o persoană era încarcerată. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. 
 
În urma accidentului o persoană şi-a pierdut viaţa, iar a doua victimă a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la UPU Hârşova pentru îngrijiri medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.