O femeie s-a urcat, sâmbătă după-amiază, pe un stâlp din municipiul Constanţa şi a ameninţat că se aruncă în gol. Ea a fost convinsă şi a coborât după o oră şi jumătate, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Dobrogea, sâmbătă, în jurul orei 15.54, pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 despre faptul că o femeie a urcat pe un stâlp din parcarea unui hypermarket din municipiul Constanţa, cu intenţia de a se arunca în gol. 
 
La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autoscară, un echipaj SMURD tip B şi o autospecială muncă operativă, cu un total de 15 pompieri. 
 
“Imediat după primirea apelului, la faţa locului au ajuns şi poliţişti din cadrul Secţiei 4, adjunctul Poliţiei municipiului Constanţa şi şeful Secţiei 4, care au asigurat un perimetru de ordine şi siguranţă publică, până la sosirea organelor abilitate. La faţa locului s-a deplasat şi un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa”, a anunţat ISU Dobrogea. 
 
Femeia respectivă, de aproximativ 20 de ani, a fost coborâtă cu autoscara în jurul orei 17.30 şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau de transport la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.