O ambarcaţiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, este căutată pe mare, miercuri seară, de poliţiştii de frontieră, deoarece au fost anunţaţi că barca nu s-a întors în port şi nici nu poate fi contactată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, miercuri, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa (structura din Mangalia) au fost informaţi telefonic despre faptul că o ambarcaţiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai, de la ora 14.00, nu s-a întors în port şi nu poate fi contactată.

"Imediat dupa primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea ambarcaţiunii, respectiv a persoanelor în cauză", au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliţiei de Frontieră au fost informate autorităţile de frontieră bulgare şi Centrul de Coordonare pentru Salvare Maritimă.

Acţiunea de căutare şi salvare este în desfăşurare sub coordonarea Centrului de Coordonare şi Salvare Maritimă Constanţa, nava Poliţiei de Frontieră fiind desemnată coordonator la faţa locului, a menţionat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.