Nouă persoane, printre care şi o femeie însărcinată şi doi copii, au fost rănite, marţi seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa. Patru victime au refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, la un accident rutier petrecut în localitatea Galeşu şi în care au fost implicate două autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat autospeciala de transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Constanţa.

În evenimentul rutier au fost rănite nouă persoane, cinci fiind transportate la spital. Este vorba de trei femei, dintre care una este însărcinată în patru luni, o fetiţă de cinci ani şi un băiat de 13 ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

De asemenea, trei bărbaţi şi o femeie au refuzat să meargă la unitatea spitalicească.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.