Nouă percheziţii au fost făcute în municipiul Constanţa la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete, iar şapte persoane sunt cercetate în acest dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au desfăşurat activităţi într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de contrabandă. În urma cercetărilor a reieşit faptul că mai multe persoane sunt suspectate că au cumpărat şi comercializat ţigarete, nemarcate sau marcate corespunzător, fără a avea aplicat timbru fiscal emis de autorităţile române. 
“Poliţiştii de la transporturi maritime Constanţa au pus în aplicare nouă mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Constanţa, fiind descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 26.500 de ţigarete de diferite mărci, susceptibile de a proveni din activitatea de contrabandă, precum şi peste nouă kilograme de materiale pirotehnice din categoriile F2 şi F3”, a transmis IPJ Constanţa. 
Şapte persoane au fost duse la audieri, fiind cercetate în stare de libertate. De asemenea, una dintre persoane este anchetată şi pentru infracţiunea de deţinere de articole pirotehnice fără drept.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.